In 2021 gaan wij opnieuw een turnkamp organiseren. Dit jaar, in verband met de corona regels, in vorm van een dagkamp. Dit jaar is het kamp toegankelijk voor zowel jongens als meisjes. Op 14 juli vindt het turndagkamp plaats voor jongens en op 15 juli voor meisjes. Meer informatie hierover is te vinden op www.turnkampen.nl.

Het programma van het turnkamp van 2020 vindt u hieronder:

Ieder jaar organiseert HN Sportevents een turnkamp, hier zijn wij in 2020 mee begonnen en de eerste editie was zeer succesvol! Meer informatie over het turnkamp van 2021 zal binnenkort op onze website geplaatst worden. Hieronder informatie over het turnkamp van 2020.

Informatie turnkamp

Van 11 tot en met 13 augustus 2020 organiseert HN Sportevents een jongens turnkamp op camping het Ronostrand in Een. Naast dat dit turnkamp gericht zal zijn op turnen, zullen ook de sociale activiteiten aan bod komen! Op onze kampeerplek op het Ronostrand zullen we ook een training gaan geven (er zal onder andere een AirTrack aanwezig zijn). Naast de buitentraining(en) zullen we ook gaan trainen in de turnhal van Leek. Dit kamp zal alleen zijn voor jongens tot en met 12 jaar. Jongens van 13 jaar en ouder kunnen wij i.v.m. het coronavirus helaas niet toelaten.

In verband met het corona virus zijn de begeleiders genoodzaakt om 1,5 meter afstand te houden van de kinderen. Uitgezonderd zijn de spel en sportactiviteiten, hier hoeven we de 1,5 meter afstand niet aan te houden. Wij zullen ons aan dit protocol houden. Bij de trainingen in de turnhal mogen we hulpverlenen, we zullen er rekening mee houden dat de turners een tijdje hebben stilgestaan en zullen de training hierop aanpassen.

Voor zowel de binnen als de buitentrainingen zorgen wij ervoor dat de omstandigheden veilig zijn en de ondergronden zacht genoeg zodat we hier ook de kans op blessures zo minimaal mogelijk houden.

Uiteraard wordt er ook voor eten en drinken gezorgd gedurende het hele kamp, servies e.d. wordt geregeld! In verband met het coronavirus is het voor ons niet mogelijk om met auto’s van en naar de turnhal te rijden vanaf de kampeerplek. Daarom vragen we ieder kamplid een fiets mee te nemen om zo van en naar de kampeerplek te fietsen. Mocht er uiteindelijk nog maatregelen aangepast worden en het blijkt dat er wel in één auto gereisd mag worden, dan ontvangt iedereen hier bericht over en dan wordt er voor vervoer gezorgd, dan is een fiets dus niet nodig. Er wordt ook gezorgd voor tenten, voor een luchtbed/slaapmatje, kussen en dekbed moet zelf gezorgd worden.

De kosten van dit kamp zijn €125,-.

Aanmelden kan uiterlijk tot en met 31 juli 2020.